glasogon

Glasögonbågar

Hos oss väljer du glasögonbågar efter din egen smak och stil. Med vår mångåriga erfarenhet hjälper vi dig att hitta något som passar just dig. Vi har över 600 glasögonbågar i butiken men om just dina favoritbågar skulle saknas på våra hyllor kan vi ofta beställa den för påseende inom några dagar.

Hos oss hittar du glasögonbågar med bra kvalitet från kända modehus som bl.a. Silhouette, Max Factor, Carrera, Rodenstock, Vespa, Levi’s, Skaga, Pilgrim, Hugo Boss, ÖGA, Guess, Inface, Kuno Qvist, Max Mara m.fl.

Kom in och prova!

Glas

Du behöver glas som passar just ditt synfel och dina synbehov. För att glasen ska fungera på bästa möjliga sätt gör vi flera olika mätningar för Eyecode i en Visioffice.

Vi använder huvudsakligen högkvalitetsglas från välrenommerade leverantörer såsom Essilor och Rodenstock som erbjuder högklassig optik med ytbehandlingar som tillhör det absoluta toppskiktet.

Prisvärda kompletta glasögon

Hos oss hittar du även prisvärda glas och bågar till fasta priser i flera alternativ – med allt inkluderat. Vi har även paketpriser som inkluderar extra tunna glas, antireflexbehandling och repskydd. Besök oss så berättar vi om vilka alternativ som finns och våra priser på just dessa glasögon.

Hos oss behöver du aldrig köpa flera par glasögon för att få ett bra pris. Dessutom, om någon produkt uppvisar fel har du alltid 3 års fabriksgaranti från våra leverantörer.

Glasögon för arbete

När du ska välja glasögon till ditt arbete så är det viktigt med bågens passform och kvalitet. Vi hjälper dig gärna med bildskärmsglasögon eller skyddsglasögon.

Bildskärmsglasögon är egentligen vanliga glasögon där bästa skärpan anpassas för att fungera i miljön kring datorarbete.
Arbetarskyddsstyrelsens föreskrifter påvisar hur en arbetsgivare ska agera och vad denne ska tänka på när det gäller bildskärmsglasögon till sina anställda. Bågarna ska ha en bra passform och glasen en bra funktion. Det gör ju inget om de dessutom är snygga!

Skyddsglasögon har skyddsfunktionskrav som måste uppfyllas för att få användas i arbeten som kan skada ögonen. Dessa faller under benämningen personlig skyddsutrustning.

Hos oss kan du beställa dessa olika typer av glasögon.
Hälsa på oss för att se och prova dessa.

Om du som arbetsgivare är osäker på vad detta innebär så är du välkommen att höra av dig!
Vi kan gå igenom dina frågor i lugn och ro och du får se sortimentet.

Landstingsbidrag till glasögon för barn 0-19 år

Barn och ungdom kan, upp till och med det år barnet fyller 19 år, få bidrag till alternativt glasögon eller kontaktlinser.
Bidraget är 800 kr, gäller en gång per år och dras av från priset på glasögonen eller kontaktlinserna.

Du kan läsa mer på följande länk: Landstingets hemsida

Specialglasögon

Om du har extra svårt att läsa på nära håll eller extra svårt att se på långa avstånd så kan lösningen finnas hos oss. Låt oss undersöka dina ögon och se om det går att förbättra ditt seende med specialglasögon från Multilens.

Vi kan prova olika varianter på förstoringsglas och förstoringseffekter, belysningar och förstärkande filter för att hjälpa dig att se bättre.

Kom in till oss så får du prova om seendet kan bli

Delbetala

Du kan delbetala dina glasögon,
räntefritt och avgiftsfritt.

Läs mer under Delbetala.